Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ojos Negros un film amb un toc palafrugellenc

Rafel Corbí

Ivan Alarcón, palafrugellenc, ha participat com a codirector i coguionista d’Ojos Negros, un film que és el fruit d’un treball de final de grau. Aquesta nit a les 22h es projectarà al Cine Club Garbí i l’Iván també hi serà present per fer un col·loqui previ. En aquest sentit, en Rafel Corbí ha pogut parlar amb el jove cineasta el qual ha explicat l’argument d’aquest llargmetratge.

Ojos negros explica la història del pas de la infantesa a la preadolescència d’una noia que viu en una zona rural del territori espanyol. El film es presenta al Festival de Cinema de San Sebastián, però anteriorment ho va fer al Festival de Cinema de Màlaga. El resultat va ser immillorable, i és que a la categoria “Zona Cine” es va endur el primer premi dins la categoria de pel·lícula espanyola, obtenint així, la “biznaga de plata“. En aquest sentit, Ivan Alarcón valora molt positivament aquests guardons.

Així doncs, Ojos Negros un film amb un toc palafrugellenc que ha aportat Ivan Alarcón es podrà veure aquesta nit a les 22h al Teatre Municipal de Palafrugell. Us deixem amb el tràiler del llargmetratge.