Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Observadors del Mar, la teva mirada és el canvi

Rubén Herranz Vieito

La María Vicioso, membre de l’equip de coordinació del projecte Observadors del Mar explica a Ràdio Palafrugell aquest projecte. En aquest sentit, aquest dimarts visitarà Palafrugell per inaugurar l’exposició Observadors del Mar, la teva mirada és el canvi.

Coincidint amb la 24ª Setmana de la Ciència, des de l’Àrea de Medi Ambient han portat aquesta mostra que s’exposarà entre el 12 i el 29 de novembre al Centre Municipal d’Educació de Palafrugell. Així, María Vicioso ha explicat que l’exposició forma part d’un projecte impulsat per l’Institut de Ciències del Mar. El valor afegit d’aquest treball és que l’ha dut a terme la pròpia ciutadania com destaca Vicioso.

Així doncs, aquest projecte que porta diversos anys en funcionament, ja té més de 2000 usuaris. En aquest sentit, aquesta tarda podreu conèixer més al voltant d’Obseravadors del Mar. Fins i tot, també podreu unir-vos al projecte per donar a conèixer tot el que hi ha en el medi marí.

D’altra banda, des d’Observadors del Mar també es posa la mirada en d’altres problemàtiques. Així, per exemple, se centren en com afecta l’escalfament global a la mort de diverses espècies de coralls. Podreu trobar més informació al portal web del projecte.

Podeu recuperar la conversa íntegra amb la María Vicioso, al voltant de l’exposició Observadors del Mar, la teva mirada és el canvi a continuació.