Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nou disc de Narcís Perich: “QUE ENS TORNIN ELS DINERS”

Rafel Corbí

Un disc de pop directe i reivindicatiu, amb incursions al folk i la cançó d’autor

Narcís Perich va presentar, a finals de 2021, el seu vuitè disc: “Que ens tornin els diners”, un disc de pop directe i
reivindicatiu, amb incursions al folk i la cançó d’autor. El disc més expressiu i contundent de la seva carrera, i de resposta i alhora fugida dels temps que corren, tractant tant temes climàtics, polítics com cançons d’amor.

“Rèquiem per Occident”, “Atac a la institució”, “Lluitar”, “Llim i Llo” o la mateixa “Que ens tornin els diners” son una bona prova del caràcter del disc. “Afecte i comprensió” (single), “Com un amor de veritat” o “Ella m’estima a mi” aporten la part dolça del disc.

Al disc també hi col·labora com a lletrista Xavi Soler (exbateria de La Caravana de La Bona Sort) co-escrivint amb Perich la lletra de dues cançons: “Atac a la institució” i “Divendres”, cançó dedicada al pare del cantautor, que va morir a l’inici de la pandèmia.
El disc ha estat gravat a Infusiones Musicales -estudi habitual de Perich- per Jordi C.Corchs com enginyer i a les mescles, i amb la banda de rock que acompanya Perich en els directes:

Narcís Perich: veus i guitarres acústiques i elèctriques, piano, teclats i percussions.
Marc Marés: guitarra elèctrica
Marc Blanch: guitarra elèctrica solista
Dani R. Jones: baix
Mark Ullod: bateria

En 4 de les cançons, Perich toca tots els instruments, i també participa al disc el baixista Pere Galceran, posant el baix a “Llim i Llo” i “Atac a la institució”. La masterització va a càrrec de Josep Roig de Temps Record.
El disc, que va tenir una pre-presentació en directe, amb banda, el passat 2 de juliol al Festival d’Estiu d’Alella, el publicarà Temps Record el 22 d’octubre.

Així és la vida

L'espai matinal de Palafrugell

More info