Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Mesures d’actuació de l’Ajuntament de Mont-ras

Ràdio Palafrugell

Encara lluny de recuperar la normalitat, les institucions locals estan col·laborant per tal de portar el millor possible aquesta situació tan complexa. Aquest cop l’emissora es trasllada a Mont-ras, on la seva alcaldessa, Vanessa Peiró, relata les diferents gestions que s’estan realitzant.

Malgrat haver tingut un inici de legislatura complex amb el temporal Glòria i ara el Covid-19, l’Ajuntament segueix treballant per intentar millorar les condicions del municipi. Internament, es col·labora amb protecció civil, Creu Roja i el banc d’aliments, així com també es realitzen trucades a la gent gran. Així mateix, l’alcaldessa destaca la gran labor que el moviment solidari de mascaretes de Calonge està fent per Mont-ras.

D’altra banda, l’Ajuntament està implementant mesures econòmiques per intentar fer front a l’estat d’alarma en general. Concretament, però, s’està intentant millorar les condicions d’aquells negocios i autònoms que no poden obrir ni treballar. Algunes d’aquestes accions han estat la paralització de certs cobraments i la modificació d’alguns impostos municipals.

En darrer terme, l’alcaldessa avança la previsió de construir cinc locals comercials que, a nivell d’oferta laboral i turística, milloraran el fluxe comercial i econòmic del municipi.

Per poder escoltar l’entrevista sencera cliqueu al següent enllaç: