Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Marissa Grassot, responsable de Càritas Palafrugell

Entrevista amb Marissa Grassot, responsable de Càritas Palafrugell i del Centre de Distribució d’Aliments (CDA) del municipi. Amb ella conversem de com ha canviat la situació del CDA arran del coronavirus. Així ens ha explicat que des del passat cap de setmana preparen els lots per a les famílies, per tal d’agilitzar el procés. En aquest sentit, també apunta a que en aquests darrers dies estan incloent-hi més productes de neteja i higiene personal.

D’altra banda, amb Grassot també hem comentat les dificultats afegides amb les que s’han trobat. Un exemple molt clar és el fet que a la furgoneta només hi pot anar una persona. Això, a l’hora d’anar al magatzem per carregar de productes serà un problema, ja que una persona sola no pot carregar tot el vehicle.

No obstant les dificultats, la Marissa també ha agraït la bona resposta del voluntariat. Una vegada més, els i les palafrugellenques s’han volcat amb l’entitat per donar un cop de mà.

Trobareu més detalls de l’entrevista sobre el dia a dia del CDA a l’enllaç. També podeu escoltar l’entrevista íntegra amb Marissa Grassot, responsable de Càritas Palafrugell al següent arxiu.