Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Lluís Lozano Medalla de l’Esport palafrugellenc 2019

Rafel Corbí

Lluís Lozano va arribar a Palafrugell amb 26 anys. Natural de Barcelona i amb una prometedora carrera futbolística, fet que el va portar a jugar al filial del FC Barcelona, aleshores anomenat Atlètic Catalunya. No obstant això, una lesió al genoll va frenar la seva projecció com a futbolista. Enguany, Lluís Lozano ha estat distingit amb la Medalla de l’Esport palafrugellenc.

Lozano va venir a Palafrugell per motius laborals. Va ser un dels referents a la vila com a treballador de La Caixa de Pensions de Barcelona. Tot i que, va seguir molt vinculat a l’esport. En aquest sentit, malgrat haver-se de retirar prematurament, va començar a entrenar en les categories inferiors del FC Palafrugell. La bona feina en l’etapa formativa el va portar a ser entrenador, en diverses etapes, del primer equip. De fet, ho va ser en els millors anys de la història contemporània del conjunt blanc i negre. Lozano, però, fent gala de la seva humilitat, comenta que la sort juga un paper molt important en aquest esport.

Com a entrenenador, Lluís Lozano es definia com una persona que aposatava més per intentar “menjar el coco a la gent”, motivar-les per sobre de fer crits, ja que “aquests no sempre serveixen”

Gràcies a la seva tasca com a entrenador dins del món del futbol a la passada 35a Festa de l’Esport de Palafrugell, celebrada el mes d’abril va rebre la Medalla de l’Esport palafrugellenc, a més d’un reconeixement per part de la Generalitat de Catalunya. Uns guardons que segons Lozano no sap si es mereixia.

No obstant això, Lluís Lozano s’ha mostrat molt satisfet i il·lusionat amb els reconeixements rebuts.  A més, la xerrada amb Rafel Corbí també ha deixat altres anècdotes de la vida de Lluís Lozano, Medalla de l’Esport palafrugellenc 2019.

Lluís Lozano Medalla de l'Esport palafrugellenc 2019