Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’hora del conte amb la Núria Clemares

Ariadna Ferrer Cambil

A través de la narradora de contes, Núria Clemares, el carnaval s’adelanta pels més petits de la casa gràcies a l’activitat que realitzarà aquesta tarda a la Biblioteca de Palafrugell.

Des d’avui a les 17:30h, l’Hora del conte estarà disponible per endinsar-se en una narració d’allò més interactiva on, les disfresses, tindran un paper important. La també actriu de teatre, espera que hi hagi un bon feedback amb el públic, tot deixant de banda la vergonya.

Malgrat que Catalunya no sol ser massa participatiu, la Núria explica que la relació amb els oients sol ser d’agrair degut als ímputs externs i esporàdics que es solen produir. D’alguna manera, desvien el fil conductor que s’havia plantejat en un principi per deixar lloc a nous aspectes igualment interessants.

Tot i que no només es dediqui al públic infantil, sol ser normalment el més interactiu i, a la vegada, el que més fruits recull. En aquest sentit, els contes que la narradora escull -sobretot per aquest sector menor d’edat- solen ser perquè hi connecta i són divertits. Però també pel valor educatiu que puguin tenir com ara la coeducació i el respecte. Amb els adults, en canvi, busca més la ironia i l’intercanvi d’opinions sota uns valors que ja estan adquirits.

Tanmateix, en aquest rang d’edat li dedica més temps a través de la seva companyia de teatre anomenada “Pagans”. Una agrupació que s’allunya dels convencionalismes per realitzar actuacions en espais diferents i amb l’ús de la tecnologia. Un estil de teatre de carrer que té màgia i que traspassa la quarta paret metafòrica.

Per poder escoltar l’entrevista sencera cliqueu al següent enllaç: