Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Aula de Teatre de Palafrugell presenta “Les noies del calendari”

Rubén Herranz Vieito

Dani Rebollo director de l’Aula de Teatre de Palafrugell ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per comentar l’estrena de la darrera obra de teatre de la companyia. Avui al Teatre Municipal de Palafrugell, a les 21h, l’Aula de Teatre de Palafrugell presenta Les noies del calendari. A més, hi haurà dues representacions més. Demà dissabte, també a les 21h, i diumenge a les 18h.

Dani Rebollo ha destacat que porten un total d’11 mesos treballant en aquesta representació. Una obra que també s’ha vist afectada pel temporal Glòria. El director de l’Aula de Teatre ha explicat que per culpa del temporal fins a l’últim moment no han pogut fer els assajos amb la il·luminació corresponent.

Les noies del calendari ha estat una obra de teatre que s’ha representat en diverses sales i ha estat interpretada per noms molt conegut de l’escena catalana. Avui i durant tot el cap de setmana aquesta representació arriba a Palafrugell de la mà de al companyia de teatre de Palafrugell. Avui divendres i demà dissabte a les 21h i diumenge a les 18h al Teatre Municipal de Palafrugell.

Podeu escoltar la conversa íntegra amb Dani Rebollo al següent arxiu.