Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La palafrugellenca Clara Peya, darrera actuació del Barretina Festival

Rafel Corbí

Núria Graham, Meritxell Neddermann i Uma són els noms que cada dilluns d’agost han passat pel safareig de Rupià, dins el Barretina Festival. Aquest dilluns dia 24, amb l’aforament ja ple, serà el moment del darrer concert, amb la palafrugellenca Clara Peya de protagonista.

N’hem parlat amb l’Ainhoa Dios, 1era tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Patrimoni i Memòria, Comunicació, Participació i Transparència.

El Barretina festival és un projecte de festival de música de qualitat, coherent, sostenible i solidari que prioritza el Km 0 on la cultura és una prioritat, en

tots els seus àmbits, és una font d’enriquiment personal que ens fa més lliures a l’hora de pensar, de sentir, de compartir experiències… Un festival sostenible, sense ànim de lucre, i on no es cobra entrada.

Els beneficis del festival van destinats al pressupost de Cultura per tal de poder organitzar moltes activitats més i a on les persones que organitzen, col·laboren i participen són voluntàries. Un orgull per les terres empordaneses.

Així és la vida

L'espai matinal de Palafrugell

More info