Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Dra. Anna Ribera fa balanç del sistema sanitari del Baix Empordà

Rubén Herranz Vieito

La directora assistencial dels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, la doctora Anna Ribera ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per fer un balanç de la situació de la sanitat a la comarca.

D’una banda, ha destacat que en aquests moments, l’Hospital de Palamós no està saturat. Això és possible gràcies a les diverses accions per protegir als pacients i als professionals de la salut. A més, de valorar molt positivament la conscienciació de la ciutadania que ha deixat d’anar als CAPs i a Urgències de l’Hospital de Palamós per no saturar el sistema. No obstant això, ha recordat que per mantenir-se informat de tot el que passa al sistema sanitari de la comarca s’ha de seguir al portal ssibe.cat

A més, amb la doctora Ribera també hem repassat els consells per evitar ser contagiats pel coronavirus. En aquest sentit, ha posat èmfasi en mantenir-se confinat a casa. A més, si és possible, dins de la llar també s’ha d’intentar tenir el mínim contacte possible. D’altra banda, també ha recordat que cal rentar-se les mans molt sovint, ja sigui amb solucions alcohòliques o amb aigua i sabó.

Podeu recuperar l’entrevist íntegra amb la Dra. Anna Ribera al següent arxiu.