Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Piferrer destaca el caràcter tradicional de la Festa Major

Rubén Herranz

Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, destaca a Ràdio Palafrugell el caràcter tradicional de la Festa Major. En aquest sentit, Piferrer ha volgut posar la mirada en el fet que a Plaça Nova encara continuïn activitats que fa anys que perduren. A més, també ha destacat que malgrat que al centre de la vila hi hagi molta gent, també passa el mateix a la zona del Racó de la Festa Major i a Barraques.

De fet, al voltant de les activitats més juvenils, l’alcalde palafrugellenc posa de relleu la implicació de les entitats. Així, el Racó de la Festa Major de l’Associació Juvenil Birres Braves n’és un clar exemple.

D’altra banda, al voltant de la Festa a la Nit també s’ha comentat la presència del Punt Lila. L’existència d’aquest espai d’atenció en cas que hi hagi una agressió sexual per Piferrer significa que a Palafrugell, les barraques és també un lloc controlat. “La idea de barraques, campi qui pugui, a Palafrugell ha desaparegut des de fa molts anys”, ressalta Piferrer.

Per últim, respecte a l’increment de pressupost per barraques que es va prometre durant la campanya electoral, Piferrer s’ha compromès ha tirar-ho endavant de cara a l’any vinent. Per aquest any el pressupost ja estava tancat des de principis del 2019. Per tant, el d’enguany segueix la línia de les festes majors passades.

Josep Piferrer, doncs, ha volgut enaltir el caràcter tradicional de la Festa Major de Palafrugell.