Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pere Costa sobre Joan Vilardell

El palafrugellenc Pere Costa, mestre, escriptor i entrenador del Club Handbol Garbí de la vila, comparteix unes paraules de condolença per al mestre Joan Vilardell.

Fa referència al senyor Vilardell com aquell “mestre que va fer de la bondat, la senzillesa, la proximitat, la paciència i la generositat, una manera de ser“. Al llarg de la dedicatòria, Costa el recorda com una gran persona, entregada i generosa. No només amb els seus i les seves alumnes, sinó amb tots els que l’envoltaven diàriament. Afegeix que aquesta generositat el caracteritzà com a mestre, ja que va dedicar el seu temps i vida a la formació. Una formació que sempre va treballar de manera efectiva, i alhora divertida i dinàmica.

Altrament, Costa recorda com Vilardell va ser el responsable de la seva formació i dels inicis en la seva trajectòria professional com a mestre a Palafrugell. Assegura que aquest va “encarar la meva vida professional” i en l’escriptura i que gràcies a en senyor Joan, acumula trenta-dos anys en l’activitat educativa de la vila.

Per concloure, dedica unes paraules a en Joan Vilardell, on comparteix que el trobaran molt a faltar i que la seva petjada en l’educació i la vida de les persones de Palafrugell, passarà a servir d’exemple per aconseguir ser millor mestres. I en conseqüència, millors persones. Com en Joan Vilardell.

Finalment, adjuntem LA FIRMA completa d’en Pere Costa recordant en Joan Vilardell al reproductor de continuació: