Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Joan Vigas, 1r tinent d’alcalde i regidor de l’IPEP

Rafel Corbí

Joan Vigas, 1r tinent d’alcalde i regidor de l’IPEP (Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell) ha repassat amb Rafel Corbí l’actual situació que està vivint el municipi arran del coronavirus. Entre d’altres aspectes, la conversa s’ha focalitzat en la conferència en línia que Marià Júdez va oferir la setmana passada. En aquest sentit, la bona acollida de la proposta, en la que hi van participar més de 70 persones fa preveure que se’n faran més.

El turisme i el comerç, els dos gran eixos motors de l’economia de Palafrugell són els sectors més afectats per la crisi sanitària. Entorn aquests dos aspectes, precisament girava la conferència de Marià Júdez. Una activitat en línia que va organitzar l’IPEP i que va ser un èxit de participació com recorda Joan Vigas.

 

La bona resposta de la gent obre, doncs, la porta a fer més conferències d’aquest estil. No obstant això, Vigas ha recordat que la situació dona tantes voltes que és complicat fer una planificació a una setmana vista.

 

Pel que fa a la tornada a la rutina, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palafrugell ha tornat a insistir en que s’ha de ser solidari amb el petit comerç de casa nostra. Així, ha fet una crida per tal que tothom consumeixi productes de proximitat i faci servei del comerç local.

 

No obstant això, Joan Vigas també ha remarcat que a nivell de consistori estan treballant en un nou paquet de mesures econòmiques per ajudar als treballadors, al comerç i el turisme. Encara, però, estan a l’expectativa de com evoluciona la situació en les properes setmanes.

 

Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Joan Vigas, 1r tinent d’alcalde i regidor de l’IPEP al següent arxiu.