Hoquei a Ràdio Palafrugell – 2022-02-05 – Palafrugell-Barça (5-6)

Jordi Badosa, Francesc Solés i Ferran Castelló

El Corredor Mató Club Hoquei Palafrugell va caure amb el Barça per la mínima (5-6). Els locals van ser els encarregats d’estrenar el partit a pocs segons del seu inici amb el gol de Romà Bancells, però segons més tard Ignacio Alabart del Barça igualava el resultat. Al minut 14, els blaugranes s’avançaven amb un gol de Sergi Llorca. Abans del descans, però, Caco Ceschin va marcar el 2 a 2 i en pocs minuts, Sergi Canet i Caco Ceschin, de nou portaven el 4-2 al marcador. Ja al segon temps, el Barça remuntava amb gols de Pau Bargalló i Ignacio Alabart. Però tot i l’avantatge, Marc Figa va marcar un gol de penal a 11 minuts del final de partit que va dur el 5-6 i no va posar les coses fàcils al líder. Una narració de Jordi Badosa, Francesc Solés i Ferran Castelló.