Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


‘Freshwater’ de Virginia Woolf amb Carme Portaceli

Rubén Herranz Vieito

Aquest dilluns 16 de desembre la directora de teatre Carme Portaceli visita Palafrugell. A les 19h a la Biblioteca serà l’encarregada de conduir el Club de Teatre entorn a l’obra Freshwater de l’escriptora anglesa Virginia Woolf.

El fet més rellevant d’aquesta obra, no tant coneguda com d’altres, és que va ser l’únic text teatral escrit per Woolf. No obstant això, en aquesta publicació també es poden observar els trets més característics de la seva obra. Així doncs, també es pot veure una dona que surt dels canons que estaven marcats per l’època.

Freshwater de Virginia Woolf fixa la mirada en la seva tieta, Julia Margaret Cameron. Així, la trama gira entorn dels intents de la jove actriu Ellen Terry d’escapar del seu matrimoni amb el George Watts, un home molt més gran que ella. A més, també se centra en la història familiar, burlant-se en part de les convencions de l’època victoriana que el grup Bloomsbury havia lluitat per escapar.

D’altra banda, s’ha de destacar que, curiosament, aquesta activitat, coincideix amb l‘estrena de Mrs. Dalloway al TNC. Una altra obra de Virginia Woolf i que Portaceli ha adaptat al teatre i que es pot veure fins el 4 de gener.

Així doncs, aquesta tarda a les 19h a la Biblioteca de Palafrugell, la directora teatral Carme Portaceli parlarà de Virginia Woolf. Podeu recuperar l’entrevista que hem mantingut a l’Hora del Peix Fregit al següent arxiu.