Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Fito Luri publica avui el seu nové àlbum, “Salvar l’ànima”

Rafel Corbí

– Es tracta d’un llibre disc amb 8 cançons i una setantena de poemes

Salvar l’ànima” és el novè disc de Fito Luri. Se’n diu ràpid. Nou discos. És, a més, el seu primer llibre, un recull d’una setantena de poemes viscerals, nascuts a les seves entranyes.

Es tracta d’una declaració d’intencions, una mena de metamorfosi introspectiva que ha iniciat el cantautor, un inici de nous camins on les cançons de vegades no tenen música i les paraules molts cops, estan musicades.

És un treball valent on l’artista es despulla i plasma en els seus escrits el seu estat d’ànim, la seva salut, el seu desig sexual i en definitiva com viu la vida des del silenci.

Un treball sincer on es pot observar el contrast dels seus escrits amb les seves cançons, molt més toves.

I és que Fito Luri en aquest nou àlbum ho deixa ben clar, canta per salvar l’ànima, que, per altra banda, és allò que tenim intacte i cal salvaguardar.

Un llibre de poemes rugosos i aspres de vegades, amb vuit cançons que són refugi tot i que  l’impuls que les ha creat, sorgeix del dolor més callat.

El llibre disc compta a més amb la participació de Jordi Guillemí que ha realitzat una desena d’il·lustracions per acompanyar alguns del textos.

 

Així és la vida

L'espai matinal de Palafrugell

More info