Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Exposició solidària en benefici d’Afatram

Rafel Corbí

Kim Soler ha portat fins a Palafrugell la seva obra El Color de la Vida. Una exposició solidària en benefici d’Afatram (Associació de Familiars  del centre Tramuntana). El Color de la Vida és  una mostra amb pintura de diversos estils la venda de la qual anirà destinada en un 50% a finançar els projectes de l’Afatram i el Centre Tramuntana. L’exposició es mantindrà oberta fins el diumenge 23 de juny i es pot visitar a la llibreria Mediterrània de Palafrugell.

L’artista Kim Soler està avesat a fer exposicions de caire solidari. De fet, després de Palafrugell anirà fins a Mallorca per recaptar fons per a la construcció d’un hospital a Malí. Malgrat la finalitat social de les seves exposicions, Soler ha lamentat la manca d’interès que desperta la pintura.

D’altra banda, també ha visitat els estudis de Ràdio Palafrugell, l’Elena Ordoyo, en representació d’Afatram. L’associació representa a un total de 175 famílies del Baix Empordà i el centre de Palafrugell és el més gran de la comarca. Els familiars de l’associació fa 12 anys que treballen en els mateixos objectius com recorda Ordoyo, tot i que posant la mirada en les fonts de finançament.

A més, des de fa ja una colla d’anys el pintor sabadallenc té la Fundació Special Art que treballa amb persones amb síndrome de down. Soler s’inspira amb la sensibilitat d’aquests nois i noies i la plasma a les seves obres. Abans de Palafrugell aquesta exposició solidària en benefici d’Afatram s’ha exposat a Sant Feliu de Guíxols i a Calonge Sant Antoni.

 

Exposició Solidària en benefici d'Afatram

L’artista Kim Soler i Elena Ordoyo representant d’Afatram