Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Diarrea de viatger. Càpsula de salut amb Elsa Rueda

La infermera del CAP de Palafrugell ha visitat els estudis de Ràdio Palafrugell per oferir una nova càpsula de salut. En el programa de dilluns de l’Hora del Peix Fregit, l’Elsa ens ha donat una sèrie de consells per evitar tenir la diarrea de viatger.

En ocasions quan viatgem cap a l’estranger s’ha de tenir molt de compte amb allò que mengem i bevem. En aquest sentit, l’Elsa ens ha donat les claus per intentar evitar consumir segons quins aliments o begudes per evitar agafar la temuda diarrea de viatger. Així doncs, hem d’intentar evitar el màxim possible la ingesta de gelats i de sucs de fruites naturals, perquè en moltes ocasions els hi afegeixen aigua. Un fet més conegut que també cal tenir en compte, és beure només aigua embotellada.

D’altra banda, però, en cas que agafem aquesta dolència, la infermera del CAP també ha explicat què cal fer per portar-la de la millor manera. En aquesta línia, l’Elsa ha recordat que no hi ha cap pastilla miraculosa que ens salvi si agafem la diarrea de viatger.

Aquest és el darrer dels consells de l’Elsa, però en podeu trobar més a la nostra pàgina. Ara que arriba el bon temps, és un bon moment per recordar com cal prendre el Sol.