Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


De Vins i Mots, un espectacle de contes per a adults

Rubén Herranz

Divendres a les 19h tindrà lloc De Vins i Mots, un espectacle de contes per a adults. Aquesta activitat es farà a la Biblioteca de Palafrugell i s’emmarca dins de les Biblioteques amb DO. En aquest sentit, també s’oferirà un tastets de vis de l’Empordà.

De Vins i Mots és una activitat pensada per maridar la llengua i la literatura amb el vi i serà a càrrec de David Vila. L’escriptor a través de contes, escrits i llegendes s’endinsarà en el món del vi per oferir al públic  curiositats respecte els dos móns.

David Vila és rapsode, professor, dinamitzador lingüístic i escriptor. Autor de diversos llibres de narrativa com ara el recull de contes Roba estesa (Volaina, 2017), o Verba, non facta: 99 contes intangiles (Volaina, 2014). També ha publicat dos llibres d’assaig: I si parlen amb el veí del segon?: la indendència explicada als indecisos(Puigvertina, 2013) o Català a la carta: tria la teva aventura lingüística(Setze vents, 2012), entre d’altres. Ha col·laborat amb mitjans escrits i radiofònics d’arreu, membre actiu de diverses organitzacions de foment del català, actualment és coordinador de la Comissió Permanent per la Llengua a Sabadell.

A més, compagina els muntatges escènics per reivindicar el conte amb conferències, per despertar l’interès envers les llengües. De Vins i de Mots és un recital, una xerrada oberta i participativa, on coneixeren l’origen de les paraules i de les expressions del món vinícola.

El De Vins i Mots, un espectacle de contes per a adults és una activitat que Vila ja ha realitzat a diversos punts del país, com per exemple, Castelló d’Empúries o Santa Cristina d’Aro.

De Vins i Mots, un espectacle de contes per a adults

De Vins i Mots celebrat a Santa Cristina d’Aro