Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Conversem amb David Busquets després del Festival de Música de Begur

Carla Stavraky

El cantant i compositor gironí David Busquets va estrenar un nou escenari del Festival de Música de Begur, la plaça de la Vila, que és el centre neuràlgic del nucli urbà. Busquets, que va actuar en companyia, va presentar el seu primer treball discogràfic, El que et vull dir.  El concert va omplir la plaça, com les terrasses dels bars del mateix espai públic. El disc, de pop melòdic i produït per Marc Martín i David Palau,  està integrat per 10 peces, les quals parlen principalment de l’amor. Busquets ja fa temps que es dedica a la música, encara que sempre s’ha dedicat més a crear cançons i compartir la seva música.

Ràdio Palafrugell va poder parlar amb David Busquets que va avançar que el seu nou treball sortirà el proper mes de setembre. Malgrat que no ha pogut desvetllar el nom del single, sí que va explicar que l’àlbum es dirà Instints.

El Festival es desenvoluparà fins al 24 d’agost amb espectacles en diferents espais del municipi. A més de David Busquets, pel Festival de Música de Begur encara hi actuaran Duquende  i Chicuelo, Xarim Aresté, Falciots Ninja i los Mambo Jambo. Fins ara, ja han passat pel festival Joan Dausà, Jofre Bardagí, i la banda gironina Bufant Fort. El festival begurenc, un dels grans clàssics de l’estiu a la Costa Brava, està organitzat per l’Ajuntament i produït per RGB.

David Busquets Festival de Música de Begur