Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Coneix com sona l’essència de BUCÒLIC

Rafel Corbí

El grup granollerí que neix de “ei, un dia hem de fer un grup!”, en un any en què semblava que no podia néixer res presenta l’EP ‘Ara que et conec’.

Bucòlic són la Marina Miralles (veu, teclat i baix), el Toni Miralles (guitarra) i el Ferran Bretcha (bateria). Després de fer l’avançament del senzill “L’incendi”, ens presenten les cinc cançons que formen part del seu EP “Ara que et conec” (RGB Suports, 2021). En aquest disc s’hi reflecteix l’essència de Bucòlic, un pop senzill i fresc amb melodies enganxoses i dòcils que amaguen temes que potser no ho són tant.

El grup va quedar finalista al programa Cover de TV3 amb una versió de la cançó “Som” de Els Pets la passada tardor. Van decidir seguir treballant com a grup i amb els seus propis temes, fins a arribar a crear aquest treball discogràfic que juga amb la idea d’idealització i la desconstrueix.

Començem amb “L’incendi” que ho arrasa tot i amb un jo que lluita, sense èxit, per apagar-lo. Ens rendim a l’inevitable amb la segona cançó, “Ara que et conec”, fins al punt d’inflexió que és “Abril”, un cop de puny sobre la taula. Això és un ja n’hi ha prou que dona pas a un mar de “Dubtes”, l’última devastació abans de tocar de peus a terra i arribar a la desidealització amb “Quan t’he vist”. La música ressegueix el mateix procés, primer més innocent i despreocupada, després més conscient i madura i, finalment, empoderada i gamberra.

Així és la vida

L'espai matinal de Palafrugell

More info