Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Camí de ronda de Jordi Arbonès

Rubén Herranz Vieito

Camí de Ronda de Jordi Arbonès, conegut popularment com a Nif,  és el darrer llibre de l’escriptor palafrugellenc. Avui a les 19h  tindrà lloc la presentació al Local de l’Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell (AVAC) amb presentació a càrrec d’Abraham Simón.

Camí de ronda, de Jordi Arbonès, és el volum número quaranta-quatre de la col·lecció Josep Pla. Aquesta, es va crear l’any 1986 amb l’objectiu de constituir una biblioteca de treballs literaris i periodístics d’autors gironins en format d’antologies i assaigs.

Camí de Ronda explica les vivències i records que Arbonès té dels seus anys d’infància i joventut de Calella de Palafrugell. En aquest sentit, ha lemantat els canvis que hi hagut i que sembla que no tinguin aturador.

 

D’altra banda, Nif, també ha explicat com va tenir la idea de fer aquest recull de memòries. De fet, ha destacat que la inspiració li va venir un dia que feia endreça a casa seva. En aquell moment, va pensar que també era el moment d’ordenar els records que tenia al cap

 

Aquesta serà la primera de les dos presentacions de llibre que organitza l’AVAC. Divendres, serà el torn de David Pagès que portarà Què has après de la vida?