Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba Trossets Compartits amb Sandra Bisbe

Rubén Herranz

A partir del proper dimecres 18 de setembre arriba Trossets Compartits amb  Sandra Bisbe a la sintonia de Ràdio Palafrugell. Aquest nou espai portarà fets que van passar a Palafrugell ara fa 100 anys o més. En aquest sentit, la Sandra, mitjançant la premsa local de l’època farà un repàs d’esdeveniments que van tenir lloc a la nostra vila. Així, per exemple, es recordaran els “lock outs” dels anys 20 a les fàbriques de suro.

La idea de fer aquest programa de ràdio va començar de les visites guiades que Sandra Bisbe realitza. A través de la recerca històrica que dur a terme per a les visites, en el programa portarà moments molt concrets.

Entre la premsa que s’utilitzarà per il·lustrar els fets de l’època hi trobem El Palafrugellense, La Crónica, La Verdad o Les Estisores.  A més a més de circulars, pamflets o documents antics. En aquest sentit, Bisbe també agraeix la col·laboració de l’Arxiu Municipal de Palafrugell i el Centre de Documentació Ramir Medir del Museu del Suro.

El contingut dels programes el penjarem a la nostra web i també el compartirem a través de les xarxes socials. A més, podreu trobar-los al blog de la Sandra en el que també trobareu informació més detallada sobre els temes que anem tractant.

Així doncs, a partir de dimecres 18 de setembre de 12 a 12:30h del migdia arriba Trossets Compartits amb Sandra Bisbe a Ràdio Palafrugell.

Conxa Guisset

Trossets compartits

Un viatge pel Palafrugell històric

More info