Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


DEDICATORIA

És un disc dedicat al pare d’Anna Blasco que va morir el 2 d’abril de 2020 a causa de la Covid-19. Ell va ser qui li va traslladar la passió per la música des de ben petita i es va convertir en una peça clau durant la composició i gravació d’aquest EP.

Les cançons d’Anna Blasco han estat creades els darrers anys a ciutats com Barcelona, Londres i Rotterdam, i ens volen traslladar algunes vivències de l’autora però amb les quals tot el públic es pot sentir identificat. Quatre cançons que expliquen les inquietuds més profundes d’una noia jove, plena de vitalitat, energia i que s’enfronta a la vida.

De ritmes ballables i alegres, el repertori es caracteritza per la seva varietat d’estils que van des del pop, passant pel soul o el R&B. Tot i que en aquests estils normalment les lletres són escrites en anglès, Anna Blasco ha decidit apostar pel català i el castellà, perquè creu que és una oportunitat per potenciar aquests estils i un repte necessari per regalar cançons a l’oient en un idioma que pugui entendre. Les lletres esdevenen un element molt important en les seves cançons.

ANNA BLASCO (1996)

Nascuda a Barcelona comença la seva carrera com a cantant i compositora des de molt jove. Al 2015 comença a estudiar a l’ESMUC on es llicencia en interpretació, cant jazz i música moderna. Entre el 2017 i el 2018, va cursar estudis a l’escola Codarts a Rotterdam (Països Baixos).

Anna Blasco ha col·laborat en diferents treballs publicats de diversos grups, ha cantat en musicals i ha gravat cançons per a pel·lícules. A més a més, està involucrada en el món pedagògic fent classes de cant i harmonia.

Selecció Palafrugell

Música de tots els temps

More info