Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


· El music figuerenc establert a Cassà de la Selva ha presentat el seu disc a Ràdio Palafrugell La conversa amb l’Albert Oliva (Alverd Oliva és el seu alter-ego musical) ha girat entorn de la seva música, la inspiració, la pagesia… tot parlant amb Rafel Corbí del seu disc “Fusta de Cor” (2018), descobrim els seus projectes, trajectòria i vocació. Tot això mentre escoltem les seves cançons, un folk-rock (no m’agraden gaire les etiquetes) que arriba per quedar-se.
L’Alverd també ens deixa un parell de les seves composicions en format acústic, íntim, on ell i la seva guitarra ens mostren tot el seu procés creatiu. Per la gravació del disc, Alverd Oliva, ha comptat amb el seu quartet format per Albert Dondarza al violí, Edgar Casellas al violoncel, Pere Martínez al contrabaix i Alverd Oliva a les guitarres i veus. I completen aquesta carta de presentació un grapat de col.laboracions de luxe com la de Xarim Aresté a la guitarra.

Alverd Oliva no és un music acabat d’arribar. Té una llarga experiència, un rerefons d’anys i anys que es mostren a cada sentiment, a cada racó, a cada essència de les notes del seu més que interessant disc.

Escolteu l’entrevista al següent enllaç:

Així és la vida

L'espai matinal de Palafrugell

More info