Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


ALBERT PASTOR PRESENTA “L’INFINIT QUE S’ACABA”

Rafel Corbí

L’INFINIT QUE S’ACABA

Què faries si el teu món s’ensorrés? Com tornaries a començar? Les cançons d’aquest disc, escrites des de l’ànima, ens presenten una galàxia de personatges quotidians engolits per un desig desfermat per trobar el seu final feliç en un món que sembla fondre’s a marxes forçades.

Entre alguns dels protagonistes atrapats en aquest compte enrere trobarem un astronauta que vaga perdut per l’espai sense cap companyia més enllà de les estrelles i asteroides que l’envolten, una prostituta que exerceix en una sala de karaoke a la ciutat de Hangzhou, una nena maltractada pels seus pares amb problemes d’obesitat, addictes sexuals enganxats a les aplicacions de cites incapaços de trobar el veritable amor o una parella que vol divorciar-se, però que no sap com fer-ho per por a les conseqüències.

Aquest segon treball en solitari com a cantautor d’Albert Pastor, recull 16 cançons emmarcades dins el gènere pop-rock.

ALBERT PASTOR (Barcelona, 1987)

Cantautor polifacètic per necessitat. Assegura que escriu i compon cançons per evitar les despeses d’un psicòleg. Li encanta llegir còmics, veure pel·lícules de ciència-ficció i viure a la lluna.

El 2014 va publicar el seu primer disc “Sotracks” i, veient que la música a Barcelona no li donaria de menjar, va marxar a un altre planeta: la Xina. Durant la seva estada compon dos nous singles. El primer, titulat “Amb folre i manilles“, que es converteix en la banda sonora del documental “The Peach Blossom Garden” emès per TV3 i que mostra la vida dels primers castellers xinesos ubicats a la ciutat de Hangzhou. El segon, amb el nom impronunciable de 在微信, es convertiria en la seva primera cançó en xinès.

De tornada a Barcelona forma la banda Oselznick amb la qual publica el single “Som arqueòlegs” i actuen com a teloners de Suu, Els amics de les Arts i Joan Dausà entre d’altres.

TOP-50

Els èxits de Ràdio Palafrugell

More info