Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aire salat, un single inspirat en Calella de Palafrugell

Rafel Corbí

Després d’una àmplia trajectòria dalts dels escenaris fent versions, l’artista sabadellenc Jaume Busoms ha decidit emprendre una nova aventura. Així, conjuntament amb la seva banda, ha començat a composar les seves pròpies cançons. L’artista de la mà de Ten Productions publica a través de la discogràfica Crea Music Aire salat a totes les plataformes digitals. Aire salat és un single inspirat en Calella de Palafrugell. A més, Busoms, convida a través d’aquest senzill a no rendir-nos perquè al final, amb esforç i treball la vida t’acaba somrient.

Aire salat és un petit tast del que serà el seu nou àlbum. Aquest serà un viatge per diferents moments de la seva vida, com un diari personal on hi podrem trobar una barreja de molts estils. Així, es podrà trobar des de la balada més íntima i sincera fins a la rumba més animada.

Jaume Busoms ha passat per Ràdio Palafrugell per explicar els detalls d’aquest senzill. Malgrat que Aire salat és un single inspirat en Calella de Palafrugell no és una havanera. Busoms l’ha definit com una canço d’estil pop. Un fet curiós que ha explicat és que malgrat ser la primera cançó que es coneix del seu àlbum de debut, va ser la darrera que va escriure. Aquestes i altres curiositats les trobareu a l’entrevista íntegra.