Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pla de formació per a entitats esportives al Baix Empordà

Escrit per a 4 de Novembre de 2019

S’adreça a les que estan vinculades a l’esport per millorar la seva gestió, i es fa cada dilluns a Palafrugell

El Consell Comarcal del Baix Empordà lidera el pla de formació comarcal per a entitats esportives del Baix Empordà, un projecte que té com a objectiu dotar d’eines les entitats esportives de la comarca i ajudar-les a millorar la gestió del dia a dia amb coneixement i garanties.

Xevi Gamero, director tècnic del Consell esportiu del Baix Empordà, en declaracions al programa Esports Al Punt de Ràdio Palafrugell

En el pla, que té el suport de la Diputació de Girona, hi participen nou ajuntaments de la comarca: Begur, la Bisbal d’Empordà, Castell-Platja d’Aro, Palafrugell, Palamós, Pals, Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Torroella de Montgrí. La proposta s’adreça principalment a entitats que organitzen activitats esportives –clubs, AMPA, centres escolars o entitats de lleure– amb la finalitat de dotar-les d’eines econòmica.


Xevi Gamero, director tècnic del Consell esportiu del Baix Empordà, en declaracions al programa Esports Al Punt de Ràdio Palafrugell

El pla, que s’inicia avui al CME de Palafrugell de 6 a 9 del vespre, consta de 14 sessions repartides de novembre a juny en les quals es tractaran temes i àmbits molt diferents. Hi ha sessions sobre sis àmbits d’actuació: estratègic, com exercir de directiu; jurídic i administratiu, règim intern i registre, responsabilitats de les juntes directives, relacions amb l’administració, llei de professions de l’esport i noves tecnologies; econòmic, finances i obligacions fiscals i comptables; laboral, voluntariat i personal contractat, entre altres.

Informació redactada per Joan Trillas (El Punt).

Entrevista de Rafel Corbí

Entrevista sencera a Xevi Gamero

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *