Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample a exposició

Escrit per a 23 de Maig de 2019

  • Una exposició ensenya la tasca realitzada des del seu inici l’any 2008 fins el tancament el 31 de desembre de 2018
  • Serà una mostra itinerant que recorrerà diversos punts del municipi

Una exposició ensenya la tasca realitzada pel Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample, des del seu inici l’any 2008 fins el tancament el 31 de desembre de 2018. La mostra s’anirà exposant a diferents espais de Palafrugell. Actualment, i fins el 31 de maig, es pot veure ara al Teatre Municipal.

L’exposició vol servir també de reconeixement a totes aquelles persones que han contribuït en la transformació i la millora del seu barri, La Sauleda – Carrer Ample, i de retruc de tot Palafrugell. L’exhibició també inclou un recull d’imatges amb explicació en vídeo feta pels alumnes de 2n de primària de l’Escola Carrilet, on destaquen les parts i coses del barri de la Sauleda que més els hi agraden.

Pla de Barris com a millora de la convivència a la Sauleda

Les millores en el barri La Sauleda-Carrer Ample s’han enfocat en la rehabilitació integral del barri. D’aquesta manera, s’han millorat carrers, rehabilitat edificis o implantat noves tecnologies. D’altra banda, també s’han creat nous equipaments públics que han fomentat la convivència al barri.

A més a més, dins del Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample s’han realitzat diferents obres. Per exemple, el Parc Urbà de La Sauleda, la millora urbana del carrer Carrilet i la millora i ampliació del Local Social de La Sauleda. D’altra banda, també, així com la rehabilitació de 16 edificis a La Sauleda i 2 al carrer Ample.

Per últim, pel que fa als projectes socials del Projecte d’Intervenció Integral, cal destacar la mediació comunitària o les aules de barri. També el butlletí “Paraula de Dones”, Lleure Infantil, Educadors de carrer i el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral.

L’objectiu del Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample ha estat facilitar la relació de la zona d’intervenció amb el conjunt del municipi. D’aquesta manera s’han establit i potenciatiant les vies de connexió de l’àrea afectada amb la resta de la vila. Al mateix temps, s’ha intervingut dins la zona de La Sauleda – Carrer Ample. S’han corregit les situacions de regressió urbanística i redirigir els processos d’exclusió cap a una integració laboral i social. Tot això, ha incidit en una millora de la qualitat de vida de la població de l’àrea d’intervenció, tant en el si del barri com en el conjunt de la vila.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *