Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pintura i literatura a la Llibreria Vitel·la amb ‘Lúcides’

Escrit per el 17 de Novembre de 2021

  • Lúcides’ inclourà l’exposició de pintura Roca Mare i la presentació del llibre Aquest amor no és u.
  • La presentació tindrà lloc el dissabte 20 de novembre a les 19h a la Llibreria Vitel·la Espai Fòrum.

La Llibreria Vitel·la Espai Fòrum de Palafrugell presentarà ‘Lúcides‘, una iniciativa que combina les arts visuals i literàries. Inclourà l’exposició pictòrica Roca Mare d’Elena Casadevall, amb pintura a l’oli i una sèrie de dibuixos d’aquarel·la. A més, es presentarà el poemari Aquest amor no és u de Blanca Llum Vidal.

El projecte ‘Lúcides’ és una iniciativa impulsada per Marta Vergonyós, Rosa Pou i Mar Serinyà. Aquest arribarà a Palafrugell aquest cap de setmana a la Llibreria Vitel·la. L’acte tindrà lloc aquest dissabte 20 de novembre a les 7 del vespre, tal com explica una de les protagonistes, la pintora Elena Casadevall.

L’obra pictòrica d’Elena Casadevall

Elena Casadevall és resident a Castelló d’Empúries i des de l’any 2005 viu en un mas, on té el seu taller. Combina la pintura amb la docència com a professora de dibuix en un institut. A part de la pintura, també ha elaborat gravats i performances. En aquesta exposició presentarà els dos darrers treballs que tenen com a fil conductor el paisatge i el cos, des de la seva reinterpretació.

Casadevall es mostra molt satisfeta de la iniciativa ‘Lúcides’ per tal de potenciar la cultura, combinant diferents disciplines. Explica que és difícil trobar llocs on exposar i a més, agraeix que sigui un treball remunerat, quelcom que afirma que és poc habitual.

La poesia de Blanca Llum Vidal

Per altra banda, la poetessa i editora barcelonina Blanca Llum Vidal presentarà el poemari Aquest amor no és u. És autora de nombroses publicacions i va ser candidata al Premi Nacional de Poesia Jove Miguel Hernández amb Punyetera flor.

Per acabar, recordar que si es vol conèixer més sobre les autores es podrà assistir a la presentació del dissabte a les 7 del vespre moment en el que la Llibreria Vitel·la de Palafrugell acollirà ‘Lúcides’.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).