Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Perfumes, la pel·lícula del cap de setmana al TMP

Escrit per a 12 de Febrer de 2021

La pel·lícula que podem veure aquest cap de setmana al Teatre Municipal de Palafrugell és Perfumes (Les Parfums), una pel·lícula francesa del 2019.

Com el seu nom indica, Perfumes és un film que està centrat en el món de les fragàncies i les essències. La protagonista és l’Anne Walberg, una dona que és un referent en el món dels perfums: crea fragàncies i ven el seu increïble talent a moltes empreses. És una diva, egoista i temperamental, que no necessita ningú. Després de diversos candidats fallits, Guillaume entra a treballar per a ella com a xofer i comença a aprendre en què consisteix el treball de creador de perfums. L’Àlex Cebollero, del Cine-Club Garbí, ens en fa la sinopsi.

Perfumes ha estat dirigida per Grégory Magne i interpretada per gent com Emmanuelle Devos, Gustave Kervern, Grégory Montel o Sergi López.

Un film que ens mostra el millor del cinema francès, que ens pot fer passar una bona estona sense altre pretensió que entretenir-nos, com moltes vegades ho aconsegueix el cinema francès amb aquestes delicioses comèdies.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *