Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pau Lladó s’incorpora a la diputació de Girona

Escrit per el 23 de Novembre de 2022

  • El nou càrrec ha implicat una reestructuració de l’organigrama a l’Ajuntament.

Pau Lladó s’ha incorporat com a assessor d’Esquerra Republicana de Catalunya i tècnic comarcal del Baix Empordà a la Diputació de Girona. Una part de la seva jornada la duu a terme allà i la resta, com a càrrec de partit per a preparar les pròximes eleccions municipals al mes de maig.

Amb la seva tasca, assessora per vetllar el correcte funcionament de la diputació. La dedicació és de quatre dies i un a l’Ajuntament. Per aquest motiu, hi ha hagut una reestructuració dels càrrecs al consistori. Ha deixat la seva tasca a l’Àrea de Règim Interior i l’ha passat a ocupar Josep Piferrer. Sí que continua a l’Àrea de Serveis, Protecció Civil i com a adjunt de Mobilitat, al costat de Piferrer.

Per tant, Lladó ja no és el regidor de Mobilitat, però segueix planificant projectes com el desenvolupament de carrils bici i de vies verdes o la pacificació del centre.

Per altra banda, referent a Protecció Civil vol tirar endavant algunes de les peticions de l’equip i reactivar els voluntaris. Afegeix que hi ha molta gent amb ganes de fer noves accions.

La voluntat és que el cos ajudi més a la Policia Local en el seu dia a dia. Les tasques que poden desenvolupar són diverses com la neteja de boscos, ajudar els cossos de seguretat i rescat, participar en altres emergències a la via pública i assistir en esdeveniments.

Pau Lladó afegeix que aviat farà públic quin serà el seu futur polític, ja que el càrrec a la diputació vindrà marcat pels resultats electorals. Destaca que es troba en un procés de reflexió personal.

Per acabar, Pau Lladó no és l’únic palafrugellenc a la Diputació. Josep Piferrer és diputat d’Educació i Juli Fernández, a l’oposició.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).