Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pau Lladó: “No farem més canvis de mobilitat”

Escrit per a 4 de Febrer de 2022

  • El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell assegura ja no es faran més modificacions fins que acabi el mandat.
  • Tot i demanar disculpes per les molèsties ocasionades, apunta que els canvis són la clau per entendre la davallada d’accidents.

El departament de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell ha fet múltiples modificacions de direcció de carrers en els dos primers anys de mandat. Fins al 2023, però el regidor responsable, Pau Lladó afirma que “no farem més canvis de mobilitat durant aquest mandat“.

Els canvis en direcció de carrers i reducció de velocitat que s’han estat fent des del 2019 han comportat moltes crítiques. En aquest sentit, Pau Lladó, regidor de Mobilitat demana disculpes per les molèsties ocasiones. No obstant això, apunta que sense totes les modificacions efectuades no s’explicaria la davallada d’accidents al municipi.

El nombre d’accidents de trànsit que es van tenir lloc al terme municipal de Palafrugell durant el 2021 va baixar un 23,8% respecte el 2019. Amb tot, encara es van registrar 322 sinistres. Per això, Lladó, tot i reconèixer que encara queda feina per fer, no es faran més modificacions en el que queda de mandat.

Radar mòbil per controlar la velocitat

Tot i afirmar que no hi haurà més canvis de sentit de carrers fins acabar la legislatura, Pau Lladó explica que el proper objectiu és poder garantir que els vehicles no superin la velocitat màxima permesa. Així, posa com exemple algunes vies en les que els cotxes van molt per sobre del límit de velocitat.

En el ple del mes de novembre es va aprovar la compra d’un radar mòbil. En aquests moments des de la Policia Local s’està fent l’estudi per avaluar en quines zones és més adequat posar-lo. El regidor de mobilitat es mostra convençut que serà una eina eficaç per reduir la velocitat.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Pau Lladó, en la que assegura que “no farem més canvis de mobilitat en el que queda de mandat”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *