Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pau Lladó defensa l’actuació de l’equip de govern al Mercat de Palafrugell

Escrit per el 17 de Gener de 2022

  • Repassem amb el regidor de Mobilitat les obres a la plaça del Priorat de Santa Anna, motiu de polèmica al llarg de la setmana passada
  • El 2n tinent d’alcalde també respon a les crítiques i propostes dels diferents partits polítics que s’hi han manifestat

Aquest matí de dilluns ens ha visitat als nostres estudis en Pau Lladó, Segon Tinent d’Alcalde de l’ajuntament de Palafrugell i regidor delegat de Serveis Municipals i Brigada, Règim Interior i Mobilitat. De la llarga conversa que aquest dimarts us oferirem al nostre matinal, avui volem repassar la part de la xerrada referida a les obres de la Plaça del Priorat Santa Anna.

Divendres, després d’una setmana moguda, va haver-hi una reunió a tres bandes, entre l’equip de govern, l’associació del Marcat i Ooxh!gen. Pau Lladó ens dona la seva visió sobre aquesta trobada, que continuarà amb reunions periòdiques setmanals per seguir col·laborant i treballant en aquest projecte.

Pau Lladó creu que s’ha de treballar colze amb colze, de manera permanent, i durant força temps, per aconseguir un bon resultat.

Les obres, però, no s’aturen, malgrat la sol·licitut de l’associació del Mercat. Pau Lladó creu que han de seguir endavant, i que aquest punt del seu programa electoral (d’ERC) i també com a acord del pacte de govern del 2019.

Pau Lladó als nostres estudis aquest matí

Crítiques i propostes de part de l’oposició

Lladó també s’ha referit a la diferent posició de partits polítics. Recordem que Junts x Palafrugell, En Comú Podem i PSC han publicat diferents notes de premsa posicionant-se en contra d’aquestes obres. Destaca també la cohesió que, segons ell, hi ha en aquest tema a l’equip de govern.

Aquests partits, presents al consistori, han fet diverses propostes com, per exemple, la de construir una segona planta a l’aparcament del Casal Popular. Pau Lladó ho comenta i demana una mica de responsabilitat a l’oposició, per a no ajudar a crispar més a la ciutadania.

El regidor de mobilitat creu que, en part de les seves propostes, la gent del Mercat té raó. Però que tot això va molt més enllà de només l’aparcament del Mercat, i parla dels veïns de la zona, del carrer Tarongeta, etc, i ho defineix com un problema de mobilitat global a tot el municipi.

La falta de consens, d’entesa i de reunions amb la gent implicada ha estat una de les més grans crítiques a l’equip de govern. Acabem aquest tema de les obres de la Plaça del Priorat de Santa Anna amb el darrer comentari de Pau Lladó sobre aquest tema que afecta a tot el centre de Palafrugell.

Aquest és el resum de la primera part de la xerrada amb el regidor Pau Lladó. La situació dels pàrquings a la vila serà el proper tema que tractarem d’aquesta entrevista.


Opinions dels lectors
  1. ENCARNACIÓ el 17 de Gener de 2022 a les 23:10

    La mobilitat a Palafrugell es una merda desde que hi ha aquest individu que es pasa per el forro el que pensa, vol i necessiten els ciutadans. Ja ha dit ben clar que per més protestes i que no agradi la seva reforma de la plaça de l’ Església, les obres seguiran . Li ha falta dir en veu alta : pels meus collons !! , però segur que es el que pensa. Miserables polítics.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).