Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palamós, doblement protagonista a TV3 i Canal 33

Escrit per a 17 de Novembre de 2020

  • Avui dimarts, dia 17 de novembre, a les 22.10, el 33 emetrà el setè capítol d’“A 4 mans”, que dedicarà a les proeses. En aquesta sèrie de vuit programes, la conversa i la música endinsen els espectadors en les vides dels convidats que hi participen.
  • TV3 enceta demà el seu nou espai de cuina “Pop up xef”, amb l’emissió del programa que té Palamós com a protagonista, presentat pel mediàtic cuiner Marc Ribas, conductor dels populars programes “Joc de cartes” o l’espai “Cuines”
Miquel Ferrés amb el presentador del programa “A 4 Mans”, Antoni Tolmos

Sovint es parla de proesa davant d’una acció que implica un alt risc per a la vida. I segurament són grans proeses les que han fet els dos convidats d’aquest capítol d’“A 4 mans”, Miquel Ferrés i Ricard Garcia.

El Miquel és fill i net de pescadors, entregat plenament a la mar. I el Ricard, fotoperiodista de guerra, de mirada intensa i curiosa al mateix temps, convençut de voler viure la història en primera persona. Durant el programa, els espectadors sentiran la música amb la qual tots dos identifiquen la seva trajectòria vital. En aquest capítol, apareixen com a escenaris de rodatge el port de Palamós i Belchite Viejo, a l’Aragó.
“A 4 mans” és un programa del Departament de Nous Formats de TV3 amb la producció associada d’Enganxats, Mèdia & Transmèdia Produccions. Presentat pel músic i pianista Antoni Tolmos, combina música, conversa i entreteniment per descobrir la vida dels convidats a través de les cançons que han marcat la seva trajectòria vital. Avui dimarts el podrem veure a les 22.10 al Canal 33.

Imatge d’una part del “Pop Up Xef” que es va enregistrar l’octubre passat al passeig del Mar de Palamós

D’altra banda, TV3 estrenarà demà dimecres (18/11/20) a les 22 h, el seu nou programa de cuina “Pop up xef“, que presenta el mediàtic cuiner Marc Ribas, conductor dels populars programes “Joc de cartes” o l’espai “Cuines”, que també s’emeten pel canal autonòmic de la televisió de Catalunya.
Es tracta d’un concurs en què dos joves cuiners competeixen per preparar un plat inspirat en la història, cultura i gastronomia dels diferents pobles de Catalunya que visiten.
Aquest nou espai farà demà la seva estrena a la graella televisiva, amb el programa que es va enregistrar el passat 14 d’octubre a Palamós, on els responsables de “Pop up xef” varen situar el principal set de rodatge al passeig del Mar, on es va ubicar la “food truck” del programa, així com dues cuines que varen servir perquè els dos concursants elaboressin els plats inspirats en Palamós.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *