Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell va fer l’encesa de llums de Nadal

Escrit per a 5 de desembre de 2022

  • L’enllumenat de Nadal s’obrirà cada dia al vespre fins al 6 de gener de 2023.

El passat divendres, el primer del mes de desembre, Palafrugell va fer la tradicional encesa dels llums de Nadal per donar el tret de sortida a la campanya nadalenca a la vila. L’encesa de l’enllumenat nadalenc es va fer a les 19 hores a plaça Nova, on, com els darrers dos últims anys, s’ha instal·lat un gran arbre de sis metres d’altura.

Enguany, el voluntariat ha estat el protagonista i per aquest motiu tres persones voluntàries vinculades a entitats de la vila van ser les encarregades d’encendre l’enllumenat, concretament Àngela Piferrer, Paula Plaja i Ruth Gou. Piferrer està vinculada a Càritas, mentre que Plaja i Gou van representar a les generacions més joves, ja que es troben dins l’entitat dels Trompats. 

D’altra banda, cal destacar que durant l’acte a plaça Nova, es van servir més de 400 racions d’escudella al públic assistent. Aquesta iniciativa comptava amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola d’hostaleria de l’Institut Baix Empordà, que van ser els encarregats de preparar aquest plat tan típic d’aquestes dates. Amb aquesta participació, l’Institut Baix Empordà va donar visibilitat a la tasca que duen a terme els alumnes de l’Escola durant el seu procés de formació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *