Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell traslladarà l’acte institucional de la Diada a Els Ametllers

Escrit per el 4 de Setembre de 2021

Palafrugell tornarà a celebrar, el proper 11 de setembre, una Diada Nacional de Catalunya marcada per les restriccions provocades per la pandèmia de la Covid-19. D’aquesta manera, igual que l’any passat, l’acte institucional de l’11 de setembre tindrà un format més reduït en un espai amb accés de públic limitat, que en aquesta ocasió tindrà lloc a Els Ametllers.

L’acte comptarà amb un aforament màxim de 200 persones amb inscripció prèvia obligatòria, que es pot fer via telefònica trucant al 972613110 o a través del correu alcaldia@palafrugell.cat fins el proper dijous 9 de setembre.

L’acte institucional començarà puntualment a les 12 del migdia amb l’actuació de la Coral Nit de Juny, seguida del parlament de l’alcalde del municipi, Josep Piferrer. I com marca la tradició, es procedirà a l’hissada de la Senyera al so d’Els Segadors, interpretat per la mateixa coral.

Tot i això, els actes al voltant de la Diada Nacional de Catalunya s’iniciaran el divendres 10 de setembre amb un concert de Sardanes a càrrec de la Cobla Osona, que s’iniciarà a les 8 del vespre i també es farà a Els Ametllers. Les entrades, de caràcter gratuït, s’han de recollir a la taquilla del Teatre Municipal o adquirir a través del portal www.palafrugellcultura.cat. Organitzat conjuntament amb l’Associació Cultural i Sardanista de Palafrugell i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament.

Paral·lelament, dins la programació dels actes de la Diada, al Teatre Municipal, des del 10 de setembre i durant 8 dies es podrà veure l’exposició 25 anys fent pinya, dels Marrecs de Salt. Es tracta d’un recorregut per  la història de la popular colla castellera.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).