Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell se suma al ‘Shop Local Day’

Escrit per el 16 de Novembre de 2021

  • Una seixantena de comerços i negocis del municipi se sumen aquesta iniciativa que vol posar en valor el comerç de proximitat.
  • Els establiments que hi participen oferiran diverses promocions. A més, Oohxigen regalarà una tassa a tots els compradors, entre els qual sortejarà un xec per valor de 100 euros.

Els dies 20 i 21 de novembre Palafrugell se suma al Shop Local Day amb una seixantena de comerços i negocis del municipi. Aquesta iniciativa es va impulsar a Catalunya l’any passat de la mà de la Sofia Mateo. Els establiments que hi participen es distingiran per la cartelleria i perquè estaran decorats per a l’ocasió. Per la seva banda, des d’Oohxigen se sortejarà un xec regal per valor de 100 euros entre la gent que faci una compra superior a 15 euros.

Sofia Mateo, activista del món del retail va impulsar la campanya ‘Shop Local Day’, una versió americana del ‘Small Business Saturday’. L’objectiu és donar suport al petit comerç davant de les campanyes de les gran superfícies com el ‘Black Friday’ o el ‘Cyber Monday’. L’any passat a Palafrugell aquesta iniciativa va ser liderada per l’Assumpte de la Ferreteria Palafrugell. Enguany, però, l’Associació de comerç i negoci de Palafrugell, Oohxigen és la que ha estat al capdavant de la campanya com explica la seva presidenta Susanna Casademont.

Enguany aquesta campanya tindrà lloc aquest cap de setmana, els dies 20 i 21 de novembre. A Palafrugell s’han sumat al ‘Shop Local Day’ al voltant de 60 comerços i negocis. Vero Serralvo, gerent d’Oohxigen detalla que per distingir els establiments participants aquests comptaran amb una cartelleria especial, així com una decoració molt vistosa.

A més, tots els participants d’aquesta iniciativa oferiran descomptes, promocions, sorteigs, etc.. Serralvo apunta que serà un cap de setmana de revolució del comerç local.

Una tassa per a tothom i un sorteig de 100 euros

D’altra banda, des d’Oohxigen, regalaran a totes les persones que facin una compra mínima de 15 euros una tassa exclusiva. Aquesta es podrà recollir a la carpa que l’associació tindrà a plaça Nova tot dissabte i diumenge al matí.

A més, totes aquelles que comparteixin una fotografia amb la tassa a través d’Instagram i etiquetin els comptes d’Oohxigen, de Shop Local Day i la botiga en la que ha fet la compra, entraran en el sorteig d’un xec per valor de 100 euros. Aquest es podrà bescanviar a qualsevol de les botigues que han participat a la campanya.

Així doncs, aquest cap de setmana Palafrugell també se suma al ‘Shop Local Day’, una campanya que servirà com a prèvia a la de Nadal. En aquest sentit, des d’Oohxigen asseguren que “l’han feta grossa” i que ben aviat començaran a donar detalls de les novetats que tenen preparades.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).