Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell restringeix les obres del municipi

Escrit per el 27 de Març de 2020

  • Es recomana la suspensió de les obres que comportin desplaçaments per la via pública.

L’Ajuntament de Palafrugell informa a totes les empreses de construcció que vetllarà per tal que compleixin les mesures de seguretat a causa del coronavirus. Per tant, Palafrugell restringeix les obres del municipi si no compleixen les mesures de seguretat per la COVID-19.

Així ho ha comunicat el consistori a les persones promotores d’obres, instal·lacions i construccions que s’estiguin executant al terme municipal de Palafrugell. Prohibeix l’execució de les obres, sempre i quan no puguin extremar i garantir les mesures aprovades per l’Organtizació Mundial de la Salut i les autoritats sanitàries de l’Estat i la Generalitat de Catalunya en matèria de prevenció i protecció contra la COVID-19, així com els requeriments imposats al Reial decret 463/2020.

Paral·lelament, l’Ajuntament recomana la suspensió de les obres de promoció privada que comportin desplaçaments per la via púbica. També aquelles que impliquin l’ocupació de carrer obert a la circulació de persones alienes a l’obra.

Finalment, també recomana la suspensió de les obres que generin molèsties de sorolls als veïns. Aquesta mesura s’adopta per tal de contribuir a una millor convivència i com a mesura de respecte a la gent que es troba confinada en motiu de l’Estat d’Alarma.

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, ha afirmat que “amb aquestes mesures volem informar pel tal de garantir que s’apliquen adequadament les tasques de prevenció per impedir la propagació del coronavirus, sobretot en aquells espais on hi hagi exposició a la via pública”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).