Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell registra més de 100l/m2 des de dissabte

Escrit per el 22 d'Abril de 2020

  • Més de la meitat es van acumular ahir amb 57’2l/m2 arran del temporal de Llevant.
  • La Policia Local va haver de tallar la carretera vella de Calella durant tota la tarda.

El temporal de pluja que està passant per tot el país des del passat cap de setmana, també s’està deixant notar al nostre municipi. Així, Palafrugell registra més de 100l/m2 des de dissabte que és quan va començar l’episodi.

Palafrugell és troba en Prealerta per la situació meteorològica que està passant per tot Catalunya. Del total de 103l/m2 que s’han acumulat al municipi des de dissabte, 57’8 es van registrar durant la jornada d’ahir. La llevantada ha provocat caiguda d’arbres i alguns despreniments com comenta David Puertas, cap de la Policia Local de Palafrugell. A més, també van haver de tallar la carretera vella de Calella fins a 4 ocasions perquè aquesta estava negada d’aigua.

Un altre punt sensible és la riera de Tamariu. Des de la Policia Local s’ha treballat per avisar als propietaris dels vehicles aparcats del risc que aquest punt es pugui inundar per una crescuda sobtada.

Les pluges de tota la nit deixen 20l/m2

Malgrat que durant el dia d’avui està previst que les precipitacions vagin remetent, ha plogut durant tota la nit i matinada. Això ha fet que, segons dades de meteopalafrugell.net, fins a les 8h del matí, s’hagin acumulat 22’60l/m2.

En aquest segon dia de Llevantada es demana extremar les precaucions durant la conducció i a primera línia de mar. No obstant això, el confinament ajuda a no patir tant davant de possibles curiosos que s’apropen al litoral segons explica Puertas.

Un cap de la Policia Local que assegura que després del Glòria, aquest és un simple temporal de Llevant com els que hi ha cada any.

Així, en un dels mesos d’abril més plujós dels darrers anys, en les properes hores cal estar atent al que pugui deixar el temporal de mar. De moment, però Palafrugell registra més de 100l/m2 des de dissabte.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).