Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell registra 200.000 desplaçaments el passat cap de setmana

Escrit per el 30 de Març de 2021

  • Aquest passat cap de setmana hi ha hagut un nou increment de vehicles que s’han desplaçat dins del municipi.
  • Respecte fa tres setmanes s’han detectat prop de 16.000 vehicles nous que han entrat a Palafrugell

David Puertas, cap de la Policia Local de Palafrugell ha explicat les dades respecte la mobilitat al municipi el darrer cap de setmana. En aquest sentit, Palafrugell ha registrat més de 200.000 desplaçaments. Així, hi ha hagut un nou increment de la mobilitat respecte el primer cap de setmana sense confinament comarcal.

El segon cap de setmana sense restriccions de mobilitat ha comportat un increment notori de vehicles a l’interior del municipi. Així ho explica David Puertas, destacant el més de 200.000 desplaçaments en només tres dies a Palafrugell.

Així doncs, en total s’han quantificat 203.251 desplaçaments, més de 9.000 moviments més que una setmana enrere.

D’altra banda, respecte a nous vehicles que no havien estat captats per les càmeres a les entrades del municipi, durant el passat cap de setmana es van registrar més de 6.000 noves matrícules.

Prop de 16.000 nous vehicles d’ençà la fi del confinament comarcal

L’augment d’aquestes xifres s’explica per la caiguda de les restriccions de mobilitat a tot Catalunya. En aquest sentit, respecte tres setmanes enrere a Palafrugell s’han detectat 15.865 cotxes nous.

Aquest increment de la mobilitat al terme municipal de Palafrugell, des de la Policia, esperen que arribi al pic aquest cap de setmana, tenint en compte que dijous i dilluns són festius a Catalunya.

En aquest sentit, Puertas apunta que esperen que durant aquests 4 dies festius hi hagi una activitat semblant a la que hi pot haver en un dia d’estiu. Així, serà com una prova pel que vindrà a partir del mes de juny.

Per últim, respecte a la vigilància que es compleixi la restricció de només desplaçar-se amb la bombolla de convivència, Puertas admet que és complicat controlar tots els vehicles. En aquesta línia, apel·la a l’autoresponsabilitat de les persones.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).