Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell prepara una normativa per legalitzar la música a terrasses i patis de bars i restaurants

Escrit per el 15 d'Abril de 2024

Legalitzar els vermuts musicals i “tardeos” que no tenen llicència. Aquest és l’objectiu d’una normativa que prepara l’Ajuntament de Palafrugell. Ho ha anunciat l’alcalde en una entrevista a Ràdio Palafrugell. Segons Juli Fernández, preveuen tenir llesta l’ordenança a finals de maig.

En aquests moments, hi ha bars amb terrassa que programen música però que no tenen el permís per a fer-ho. Si ningú ho denuncia perquè li molestin els sorolls, poden continuar l’activitat. Però si arriba una queixa, estan obligats a aturar-ho. L’objectiu de la normativa que prepara l’Ajuntament és “trobar una solució per a aquests casos”.

Ara, treballen en l’encaix jurídic de locals com aquests.

L’alcalde va fer aquest anunci després que Ràdio Palafrugell es fes ressò del cas del bar Daltonic. La seva gerent va explicar a l’emissora que va rebre una denúnicia i li van prohibir fer música a la terrassa sense llicència. Es queixava que, tot i això, hi havia altres establiments que programaven actuacions durant el Flors i Violes. L’alcalde va afirmar que el Flors i Violes és una “festa excepcional d’interès general i la norma permet fer-hi algunes excepcions”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).