Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell prepara l’OFF Festival: música, copes i sopars amb Jazz

Escrit per a 21 de Setembre de 2022

L’últim cap de setmana del mes de setembre i el primer del mes d’octubre, a Palafrugell torna a programar l’Off Festival Jazz Costa Brava.

Tal i com és habitual els concerts seran als establiments del municipi i de Llafranc. L’edició d’enguany suposa una proposta amb una variada oferta musical que aposta per la combinació del jazz més tradicional, mentre al mateix temps, serveix com a preàmbul del Festival de Jazz Costa Brava que tindrà lloc del 5 al 12 d’octubre.

Les actuacions s’iniciaran el diumenge 25 de setembre (a les 9 del vespre), on al Frankfurt Gretel de Can Mario hi actuarà el Quartet Minvant; però el gruix de la programació serà el primer cap setmana d’octubre. El dissabte 1 d’octubre hi haurà dues actuacions, la primera a 2/4 de 8 del vespre a la Fonda Estrella comptarà amb la presència de Ingrid i Llorenç, el dissabte 25, també a les 9 de la nit, al Frankfurt Gretel es podrà gaudir de les copes i el concert a càrrec del Trio Tico; mentre a Llafranc, a l’Hotel Terramar, a partir de les 9 del vespre es podrà gaudir d’Íngrid i Llorenç. L’endemà, es tancarà el cap de setmana amb 2 concerts més.

Així, la programació finalitzarà amb un concert de migdia i un de nit. Primer, el diumenge dia 2 d’octubre, on a 2/4 d1 del migdia, vermut i concert amb els musics i la cantant Cloe Riembau (veu), Aleix Cansell (piano) i Ot Granados (baix) serà al Funky Pizza. I el punt i final es posarà amb un concert a les 9 del vespre al Frankfurt Gretel amb l’actuació de JJFK Quartet.

Aquesta programació permet al municipi per una aposta per la temporada de tardor i per seguir oferint una activitat turística i cultural fora de l’estiu. Així, tancarà l’etapa de concerts de jazz a Palafrugell, el que serà una nova edició del Festival de Jazz Costa Brava, que se celebrarà del 5 al 12 d’octubre.

Podeu consultar la programació detallada de l’Off Festival i del Festival de Jazz Costa Brava als web www.visitpalafrugell.cat i www.palafrugellcultura.cat .


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *