Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell posa en marxa una nova APP de Gestió de Residus

Escrit per el 20 de Juny de 2022

  • El servei s’ofereix dins l’APP “Palafrugell al mòbil”.

Tots el serveis de gestió de residus ara es poden trobar a l’abast de la mà gràcies a la nova APP que s’ha incorporat dins “Palafrugell al mòbil”. Aquesta nova proposta tecnològica suposa una oportunitat pels ciutadans i ciutadanes de Palafrugell per tal de conèixer d’una forma fàcil i còmode tot el que té a veure amb la gestió dels residus, així com la informació referent a tots els serveis.

Hem parlat amb la Diana Lledó de l’Ajuntament de Palafrugell, en l’entrevista ens explica en què consisteix aquesta app i què podem fer amb ella.

A partir d’ara, en un únic clic es pot accedir a la informació de darrera hora i actualitzada sobre els residus al municipi; fer les gestions més ràpides per sol·licitar recollides concertades i, al mateix temps, conèixer com s’han de gestionar cadascun dels residus, per usuaris domèstics o comercials.

El principal objectiu és fer més fàcil i accessible tot el referent a la gestió de residus i establir una la relació més directe i confortable amb el ciutadans. D’aquesta manera, l’aplicatiu permet sol·licitar la recollida de trastos i poda; consultar el punts de recollida de l’oli i el tèxtil; demanar els contenidors comercials; comptar amb tota la informació sobre els diferents calendaris i horaris de recollida durant l’any o demanar un compostador domèstic.

Concurs

Paral·lelament, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament s’obrirà un concurs entre els usuaris de l’APP. El guanyador del concurs s’endurà un contenidor de reciclatge metàl·lic i per participar-hi només caldrà descarregar-se l’aplicació i compartir una experiència vinculada a la gestió de residus amb una fotografia i utilitzant les següents etiquetes: #GestióresidusPalafrugell #Palafrugellvsresidus


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).