Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell posa en marxa l’Espai LGTBI+: “No és el mateix tenir drets que garantir-los”

Escrit per el 9 de Gener de 2024

Palafrugell ha posat en marxa els últims mesos l’Espai LGTBI+, un servei municipal que busca garantir que s’apliquen els drets que la llei atorga a aquest col·lectiu. A més, també acompanya tothom que necessiti suport i assessorament, i promou accions de conscienciació. El servei compta amb un tècnic especialitzat i sistemes de comunicació confidencials.

L’Espai LGTBI+ es va posar en marxa el 2016, però a finals del 2023 s’ha reactivat i reimpulsat els serveis que ofereix. Per exemple, atenció psicològica, assessoria jurídica o espai per vincular denúncies per discriminacions. En parla la regidora de Serveis socials, Margarita Mauri.

El tècnic de l’Espai LGTBI+ és en José Yépez, que és qui atén les consultes. Yépez explica a Ràdio Palafrugell que el servei és una porta d’entrada per vehicular consultes de diversos àmbits.

I explica exemples concrets de consultes que els poden arribar.

Yépez assegura que volen assegurar que es compleixen uns drets que ja existeixen.

El servei se situa al carrer de Pals, 77, al costat de l’Escola Barceló i Matas, al mateix edifici que l’Espai Dona. Atenen per trucada o WhattsApp al 654 78 83 89, o al fix d’Espai d’Igualtat, el 972 61 18 79. També es pot escriure un correu electrònic a espailgtbi@palafrugell.cat. L’atenció presencial es fa cada dimecres laborable, de 15:00 a 19:00. També hi ha més informació al web de l’Ajuntament de Palafrugell, a l’apartat de Serveis.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint