Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell instal·la noves jardineres

Escrit per el 10 de Desembre de 2021

  • Progressivament canvien les antigues jardineres per unes fetes amb materials reciclats.
  • La primera instal·lació s’ha fet als barris del Camp d’en Prats i el Mas Mascort.

Durant les últimes setmanes, han començat les tasques d’instal·lació de les noves jardineres fetes amb material reciclat. Les jardineres d’1m cúbic arriben per substituir les antigues i tradicionals que hi havia fins ara. El canvi es farà de forma progressiva i s’ha començat per les zones més concorregudes del municipi.

Aquestes jardineres substituiran progressivament les actuals oferint una millor imatge, més moderna i adaptada, mentre també no és tan invasiva dins les voreres on transiten les persones que hi caminen i, al mateix temps, tampoc ens podem oblidar que són més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

El regidor de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Palafrugell, Pau Lladó, explica que “amb la instal·lació d’aquestes jardineres, a més d’embellir l’entorn, s’aposta per un material 100% reciclat, ecosostenible i homologat per ser instal·lades a la via pública, i on s’hi ha plantat flor de temporada”. El mateix regidor afegeix que “aquestes jardineres, mica en mica, han d’anar instal·lant-se en aquells llocs on hi ha força trànsit de gent, per millorar-ne la mobilitat. Per això, s’ha apostat per espais tan transitats com el Camp d’en Prats i es continuarà fent-ho en els entorns escolars”.

Aquestes actuals jardineres ja s’han començat a instal·lar al carrer Barceló i Matas al barri de Mas Mascort i també al barri del Camp d’en Prats. De cara als propers mesos la seva col·locació s’anirà ampliant a altres indrets del municipi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).