Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell Gent Gran protesta per la millora de les condicions laborals

Escrit per el 8 d'Octubre de 2020

  • Rosa Moreno, membre del Comitè d’Empresa de Palafrugell Gent Gran i representant de la UGT, ens numera els diferents problemes els quals han originat el descontentament de les treballadores de Palafrugell Gent Gran.
  • La protesta tindrà lloc avui davant les instal·lacions de l’Ajuntament de Palafrugell.

Aquesta tarda els treballadors i treballadores de Palafrugell Gent Gran, realitzaran una protesta a causa de les condicions laborals al centre. Per conèixer detalladament els motius d’aquesta protesta i el perquè s’ha originat, parlem amb Rosa Moreno. Membre del Comitè d’Empresa de Palafrugell Gent Gran i representant de la UGT.

En segon lloc, Rosa Moreno ens numera els diferents problemes els quals han originat el descontentament dels treballadors i treballadores. “Estem veient que la qualitat baixa i nosaltres estàvem molt orgulloses de la nostra antiga residència” .

A continuació, exposa de quina manera treballadors i treballadores volen dur a terme la protesta aquesta tarda durant la reunió de la comissió.

Finalment, Rosa Moreno ens remunta al passat juny-juliol amb la creació de la comissió. Protesta que no han rebut cap resposta a les diverses reclamacions que han enviat des de la seva obertura, i que tampoc han estat convidades.

D’altra banda, també em comptat amb l’opinió de Roser Massaguer, Regidora de l’Ajuntament de Palafrugell. Massaguer afegeix que està d’acord amb el motiu de protesta, però que avui el motiu protagonista de la reunió no és treballar les millores, sinó decidir qui es quedarà al cap de la comissió.

Per últim, Roser Massaguer aclareix que la comissió existeix per treballar les possibles millores i que tenen en compte les opinions dels treballadors i les famílies amb pacients al Palafrugell Gent Gran.

Per concloure, adjuntem l’entrevista completa amb Roser Moreno.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).