Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell en Comú Podem vol incrementar la presència de llibres als carrers

Escrit per el 16 de Gener de 2023

  • Es defensa que permetrà aportar nous coneixements a la població i millorar la qualitat de l’espai públic.

Palafrugell En Comú Podem proposa l’increment de la presència de llibres als carrers i altres espais públics. Defensen que els llibres han de formar part del “paisatge domèstic i social com a elements de cultura en contrast amb l’omnipresència de les xarxes que ni tan sols ofereixen informació sense esperit crític”.

Des del grup municipal, es considera que la informació i la cultura han de ser elements que, mitjançant la combinació, han de permetre assolir una societat conscient de la interdependència i cohesionada en la seva diversitat.

Per assolir aquest objectiu, es proposa la recuperació de llibres de segona mà, el triatge i l’aposta de la circulació mitjançant un sistema de prestatgeries que se situarien en espais públics oberts a les persones.

A més, mitjançant la col·laboració de fundacions locals o la biblioteca i la coordinació de l’associació de comerciants, es plantejaria que els negocis destinessin petits espais als prestatges per situar-hi llibres relacionats amb els productes que venen.

També, defensen que, amb aquesta iniciativa, s’incrementarà l’interès comercial del municipi, en competència amb les grans superfícies dels afores. Tanmateix, es millorarà la qualitat de vida de les persones amb l’aportació de nous coneixements i l’espai públic.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).