Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell en Comú Podem organitza una ponència sobre habitatge, interculturalitat i polítiques de gènere

Escrit per el 28 d'Abril de 2023

  • Va ser una ponència a l’auditori del Museu del Suro per aprofundir sobre el punt de vista d’alguns dels projectes de Palafrugell en Comú Podem.

Palafrugell en Comú Podem va organitzar una ponència sobre acció social i habitatge cooperatiu, la interculturalitat i les polítiques de gènere a l’auditori del Museu del Suro.

L’acte va començar amb la visió en primera persona de les dificultats de les persones migrades o de famílies amb altres orígens a l’hora de buscar un habitatge. En va parlar la número 2 de la candidatura i gestora social, Selma Laghzaoui Albachiri.

També, es va defensar la necessitat de protegir les persones més vulnerables a l’hora de trobar habitatge. Laghzaoui va afirmar que, en molts casos, també dificulta l’emancipació de les persones joves.

L’arquitecta Alícia Vázquez va parlar sobre els canvis de paradigma en la creació d’habitatges socials.

Un dels altres blocs de l’acte va ser la interculturalitat en la nostra societat i com cal tractar-la perquè tothom s’hi senti integrat. En va parlar l’antropòloga Dolors Gubau Fradera.

I, per altra banda, la tinent d’alcalde de l’Ajuntament del Prat del Llobregat i del partit El Prat en Comú, Anna Martín, va explicar com organitzen les polítiques de gènere i LGTBI a la ciutat del Baix Llobregat.

El candidat de Palafrugell en Comú Podem i arquitecte, Josep Ferrés i Marcó, va fer el tancament de la ponència Acció social, ciutadania i polítiques de gènere a Palafrugell per aprofundir sobre les línies de la seva candidatura. Entre diversos aspectes, va destacar l’adquisició de sòl públic.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).