Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell en Comú Podem considera que és “una falta de respecte” i “antidemocràtic” presentar el pla de govern l’endemà del ple

Escrit per el 29 de Setembre de 2023

  • Els comuns afegeixen que són “unes idees programàtiques antiquades que no son altra cosa que una llista d’intencions que no entén el fons dels continguts”.

Palafrugell en Comú Podem “considera que és una falta de respecte per la resta de grups municipals” que s’hagi presentat el pla de govern l’endemà del ple municipal. El portaveu del partit, Josep Ferrés, afegeix que és “clarament antidemocràtic” i que el govern “va ocultar la informació en les mocions presentades” en el ple ordinari.

Els comuns afegeixen que són “unes idees programàtiques antiquades que no són altra cosa que una llista d’intencions que no entén el fons dels continguts”. Qüestionen el contingut del pla i que “no té sentit que el govern municipal digui que posarà al mercat habitatges dotacionals, quan són públics i inalienables”.

Expliquen que no creuen en les intencions del consistori de convertir Palafrugell en la capital de l’art i que té una visió de negoci. També, consideren un error prometre un nou pavelló poliesportiu quan “els existents no estan ben mantinguts ni són energèticament eficients”.

Sobre la lluita contra el canvi climàtic, Palafrugell en Comú Podem explica que “cada decisió política ha de tenir sempre un pensament mediambiental que permeti reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i complir amb els compromisos adquirits amb la Unió Europea”. Afegeixen que inclou “la gestió de la recollida d’escombraries, la generació d’energies renovables, l’estalvi d’energia en els edificis públics i privats, la mobilitat i la preservació del patrimoni amenaçat per planejaments urbanístics contradictoris i obsolets”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).